Ice Crystals

Tromp Tafels: Sinds 24 oktober 2013 staat de website van Tromp Tafels online. Tromptafels is een bedrijf dat zich specialiseert in het produceren en ontwerpen van kwalitatief hoogwaardige tafels voor binnen en buiten. (...)

Financial Compass: Om het project van het vak Business Case Development for IT Projects (BCD4ITP) nog professioneler te maken hebben we een teamnaam bedacht en daarbij hoort natuurlijk een logo. (...)

Djuri: Djuri kwam met de vraag of ik een visitekaartje voor hem kon maken. Een zakelijke cartoonachtige representatie van Djuri met de tekst "Hoi ik ben Djuri" op de voorkant en de contactgegevens en een QR-code op de achterkant. (...)

Cover: I/O Vivat 29.2: Evenals 29.1 neemt de cover van de tweede editie van dit jaar ook de voor- en achterzijde in beslag. (...)

Future of the Internet: Deze wallpaper is ook gebaseerd op een cover van de I/O Vivat, ditmaal editie 27.3. Hierin kwam de toekomst van het internet ter sprake. (...)

Website: TrompTafels.nl Logo: Financial Compass Visitekaartje: Djuri (Achterkant) Cover: I/O Vivat 29.2 (Front) Wallpaper: I/O Vivat 2 - The Future of the Internet (1920x1080)


forum