Ice Crystals

Datum

Ook dit jaar kreeg ik van Morten, eigenaar van Teambuilding Texel, het verzoek om een flyer te maken. Aangezien de stijl van vorig jaar in de smaak viel, ben ik daar verder mee gegaan. Al snel kreeg ik een opmerking dat de foto's misschien wel eens vast gespijkerd konden worden. Dat sloeg de spijker op zijn kop. De flyer wordt op A5 formaat gedrukt en bestaat uit een Nederlandse en een Duitse zijde.

Maar hier bleef het niet bij, naast de flyer moest er ook een bedrijfsfolder komen. Meest in het oog springend in zowel de flyer als de folder is de mobiele klimrots, voor meer informatie neem een kijkje op: http://www.mobieleklimrots.nl/

Naast de opdracht voor Teambuilding Texel ben ik ook druk bezig geweest met enkele updates aan de website en het CMS. Zo is er een sitemap geïntroduceerd en zijn er enkele kleine bugs geplet. Naast mijn eigen website zal ik binnenkort het nieuwe ontwerp van de IAPC website van de 'finishing touch' voorzien en vanzelfsprekend de afbeeldingen hier plaatsen.Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Naam:
E-mail:
Bericht:
URL:


Bevestig een mens te zijn, kies de appel

aardbei
kersen
citroen
appel
peer


* Alle velden zijn verplicht
forum