Ice Crystals

Datum

Aller eerst even de updates aan mijn CMS. Na lang twijfelen of deze functionaliteit wel standaard in het CMS thuis hoort, heb ik besloten het toch toe te voegen. Nu is het mogelijk om reacties te plaatsen op deze blog. Er zit een spam-bot beveiliging op, je moet de juiste vrucht kiezen om aan te tonen mens te zijn, een geldig email adres gebruiken en sessies ondersteunen.

Hiernaast ben ik druk bezig geweest met een grote vlag, 88x600 cm, voor Teambuilding Texel om aan de mobiele klimrots te hangen. Ook heb ik een poster gemaakt voor Mesacosa, een studentenvereniging in Groningen. Naast de grote vlag voor Teambuilding Texel kwam ik ook nog een oude vlag tegen, die ik vorig jaar al had ontworpen, een beachflag.Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Naam:
E-mail:
Bericht:
URL:


Bevestig een mens te zijn, kies de appel

appel
citroen
aardbei
peer
kersen


* Alle velden zijn verplicht
forum