Ice Crystals

Datum

Mijn website Ice-Crystals is voorzien van een nieuwe CMS dat ik geprogrammeerd heb. Eerst ga ik het uitgebreid testen op mijn eigen website, en als de test is geslaagd kan ik het CMS gaan gebruiken voor websites van andere mensen. 

Het nieuwe CMS bestaat uit een template systeem waar artikelen en bijlagen vanuit de database in gestopt worden. Bovendien is alles online te beheren, de layout, bestanden uploaden en berichten wijzigen kan allemaal via een webinterface. Bovendien heeft iedere pagina een RSS Feed, zodat men snel en gemakkelijk de laatste wijzigingen kan volgen. Pagina's die weinig veranderen kunnen gecached worden, zodat een pagina slechts één keer in de zoveel tijd opnieuw gegenereerd hoeft te worden.

Daarnaast bestaat er nog steeds de mogelijkheid om deze alsnog redelijk statische manier van werken te omzeilen door 'custom' scripts te laden.

Ik heb gebruik gemaakt van pictogrammen van:

(De exacte lijst met aanvullende informatie, zoals welk pictogram van wie is, is te vinden in de readme die bij het CMS hoort)

Naast het nieuwe CMS ben ik druk bezig geweest met het vormgeven van de nieuwe website van IAPC, en heb ik een ontwerp gemaakt voor het HIS Demo Team. Meer informatie hier over, is te lezen in de website rubriek van mijn portfolio.

Bovendien heb ik een opdracht gekregen voor de jeugdkerk In Touch. En nee deze kerk heeft niets te maken met Be InTouch`. Helaas heb ik het de laatste tijd nogal druk, maar als ik weer tijd vrij heb, ga ik hier zeker weer de nodige creativiteit in stoppen.


Tags Tags:

Reacties Reacties: 0


Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Naam:
E-mail:
Bericht:
URL:


Bevestig een mens te zijn, kies de kersen

appel
aardbei
kersen
peer
citroen


* Alle velden zijn verplicht
forum