Ice Crystals

Datum

Voor de jeugdkerk In Touch heb ik een nieuw logo gemaakt. Dit was optioneel, maar werd wel op prijs gesteld door de opdrachtgever. Het oude logo van In Touch was al een aantal jaren oud, en niet iedereen was er even enthousiast over. 

Het nieuwe logo is goed gekeurd, en nu is het de website aan de beurt. Nu de stijl bekend is, is het ontwerpen van de website een stuk eenvoudiger. De eerste opzet van het ontwerp is naar de opdrachtgever gestuurd.


Tags Tags:

Reacties Reacties: 0Datum

Mijn website Ice-Crystals is voorzien van een nieuwe CMS dat ik geprogrammeerd heb. Eerst ga ik het uitgebreid testen op mijn eigen website, en als de test is geslaagd kan ik het CMS gaan gebruiken voor websites van andere mensen. 

Het nieuwe CMS bestaat uit een template systeem waar artikelen en bijlagen vanuit de database in gestopt worden. Bovendien is alles online te beheren, de layout, bestanden uploaden en berichten wijzigen kan allemaal via een webinterface. Bovendien heeft iedere pagina een RSS Feed, zodat men snel en gemakkelijk de laatste wijzigingen kan volgen. Pagina's die weinig veranderen kunnen gecached worden, zodat een pagina slechts één keer in de zoveel tijd opnieuw gegenereerd hoeft te worden.

Daarnaast bestaat er nog steeds de mogelijkheid om deze alsnog redelijk statische manier van werken te omzeilen door 'custom' scripts te laden.

Ik heb gebruik gemaakt van pictogrammen van:

(De exacte lijst met aanvullende informatie, zoals welk pictogram van wie is, is te vinden in de readme die bij het CMS hoort)

Naast het nieuwe CMS ben ik druk bezig geweest met het vormgeven van de nieuwe website van IAPC, en heb ik een ontwerp gemaakt voor het HIS Demo Team. Meer informatie hier over, is te lezen in de website rubriek van mijn portfolio.

Bovendien heb ik een opdracht gekregen voor de jeugdkerk In Touch. En nee deze kerk heeft niets te maken met Be InTouch`. Helaas heb ik het de laatste tijd nogal druk, maar als ik weer tijd vrij heb, ga ik hier zeker weer de nodige creativiteit in stoppen.


Tags Tags:

Reacties Reacties: 0Datum

Portret van Juul & Amy

De afgelopen paar dagen ben ik bezig geweest met een portret te tekenen van Juul&Amy. Een tekening maken werd op zich wel weer eens tijd. De vorige tekening, die ik gemaakt heb, is ondertussen alweer 2,5 maanden geleden.

Amy haar reactie: "Wauw, wat is ie mooi geworden. Juul en ik voelen ons vereerd dat je zo je best op ons hebt gedaan."


Tags Tags:

Reacties Reacties: 0Datum

Poster voor Léon

Léon heeft ooit gevraagd of ik een snowboard ontwerp voor hem wou maken. En aangezien hij een tijdje terug jarig was, heb ik dat ontwerp tot cadeau gepromoveerd

De poster heb ik op A1 formaat laten drukken.


Tags Tags:

Reacties Reacties: 0Datum

Voor het eerst sinds maanden heb ik weer eens een portret getekend. Ditmaal een portret van mijn buurvrouw Renske, zij heeft een poosje geleden gevraagd of ik een portret van haar zou willen tekenen. Aangezien ze deze week haar verjaardag vierde, had ik een meteen een leuk cadeau.

Zoals ze vanochtend tegen mij zei: "Jij had als enige een leuk cadeau, dankjewel." Dat soort berichten zijn altijd fijn om te horen.


Tags Tags:

Reacties Reacties: 0

forum