Ice Crystals

Datum

Afgelopen weekend was ik bij vriendin te logeren in Nijmegen. Dat was echt heel gezellig. Zaterdag vroeg ze of ik misschien een muurschildering bij haar wou maken. Natuurlijk, maar dan moest ze wel mee helpen. Op internet hebben we een afbeelding gezocht, na vele plaatjes bekeken te hebben had ze eindelijk een keuze gemaakt. (Dus dit is geen eigen ontwerp!)

We zijn begonnen met schetsen op de muur, en toen kwam het volgende probleem... de kleuren. Uiteindelijk had ze voor paars gekozen Hier de foto's van het proces (Nee, ik sta inderdaad niet op de foto's, kan geen foto's maken en schilderen tegelijkertijd)


Tags Tags:

Reacties Reacties: 0Datum

Voor de Enschedese Tafeltennis Club hebben wij voor het vak COIP (Communicatie en Ontwerpen in ICT-Projecten) een website gemaakt. Helaas door tijdgebrek is de website niet helemaal af en niet ingebruik genomen. Maar desondanks hebben wij als groep Bitwise het project met een 8 afgesloten. Dit omdat alle documenten prima in orde zijn en omdat wat wij gemaakt hebben heel degelijk is en de broncode goed gedocumenteerd. Stiekem, als het wel af zou zijn... zouden we dan zelfs een 9 gehad hebben? Wie weet.

Maar to-the-point, het ontwerp van onze Entac website heb ik gemaakt en die komt natuurlijk in mijn portfolio te staan.


Tags Tags:

Reacties Reacties: 0Datum

De afgelopen dagen ben ik in mijn vrije tijd ontspannend aan het schilderen geweest.

Overigens ben ik er ook achter gekomen waar het ontwerp van een vriend van me goed voor was. Ik kreeg de opdracht een ontwerp te maken voor een website, maar het onderwerp werd niet verteld. Totdat ik laatst een link te horen kreeg, www.treknet.nl. (18+)


Tags Tags:

Reacties Reacties: 1

forum