Ice Crystals

Datum

Ieder jaar is de introductie van de Universiteit Twente weer een geweldige periode. Maar wat veel mensen niet zien, is de hoeveelheid voorbereiding die daarbij komt kijken. Grote dingen zoals optredens, evenementen en activiteiten zijn direct zichtbaar en merkbaar. Echter zijn er ook een hoop kleinere dingen zoals logo's voor commissies die gemaakt moeten worden. Iedere commissie wil zich kunnen onderscheiden en ieder jaar zijn het thema en de commissie verschillend.

De komende introductie staat in het teken van het thema 'rollercoaster'. Een leuk thema om grote posters en dergelijke voor te maken. Maar voor het fijnere werk zoals een logo is het heel lastig. Wanneer daar ook nog eendeadline bij komt in een drukke periode, is het helemaal lastig.

Uiteindelijk is het mij gelukt om een ontwerpje te maken voor de Introductie Commissie Informatica, maar zelf ben ik er nog niet geheel tevreden over. Hopelijk komt er nog wat feedback die ik mee kan nemen om het logo verder te verbeteren. Of misschien stel ik wel te hoge eisen en zijn de commissie leden er content mee.

Naast het nieuwe logo voor de Introductie Commissie Informatica heb ik ook nog een paar oude ontwerpen terug gevonden om aan de lijst van signatures toe te voegen. En heeft het framework voor de website een aantal veranderingen ondergaan. Vooral veranderingen die niet merkbaar zijn voor de bezoeker. Echter hebben deze wel positieve invloed op het gebruik en de performance.


Tags Tags:

Reacties Reacties: 0


Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Naam:
E-mail:
Bericht:
URL:


Bevestig een mens te zijn, kies de citroen

appel
citroen
aardbei
kersen
peer


* Alle velden zijn verplicht
forum