Ice Crystals

Datum

Ondertussen zijn de stickers geplakt op de auto van TeamBuilding Texel en zijn er foto's van beschikbaar. De 3 foto's zijn hieronder bijgevoegd.

Daarnaast is de website voor de Jeugdkerk In Touch bijna klaar om in gebruik genomen te worden. Nog een paar laatste stukjes programmeren en vormgeven. Voor een project dat is begonnen in september vorig jaar begint het wel eens tijd te worden om het af te ronden.

Van www.winmodify.com heb ik de opdracht een nieuwer ontwerp om te zetten naar HTML en CSS. Nadat ik al eerder een opdracht had gekregen om een ontwerp om te zetten, is er in de tussentijd een nieuw ontwerp gekomen. Waardoor ik weer van voor af aan kon beginnen. Het is weer eens iets anders, in plaats van een complete website te maken vanaf nul hoef ik nu alleen maar een ontwerp om te zetten naar HTML en CSS, het overige programmeer werk wordt gedaan door www.nexxos.org. Over dit project volgt later meer.

TeamBuilding Texel heeft mij gevraagd of ik ook een opdruk voor bedrijfskleding wil ontwerpen. Daarnaast een verzoek voor een flyer en eventueel nog een poster.Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Naam:
E-mail:
Bericht:
URL:


Bevestig een mens te zijn, kies de citroen

appel
peer
aardbei
citroen
kersen


* Alle velden zijn verplicht
forum