Ice Crystals

Datum

Vorige maand had ik al een voorproefje van de nieuwe website online geplaatst (Ice Crystals versie 4.0), maar ik was nog niet tevreden over het resultaat. Daarom staat er nu alweer een iets anders ontwerp online (Ice Crystals versie 4.1). De nieuwe website bevat een hoop javascript features, zoals op de startpagina te zien is en onderaan de website in de footer of wanneer afbeeldingen geladen of vergroot weergegeven worden.

Naast alle zichtbare veranderingen zijn er onder de motorkap ook enkele wijzigingen doorgevoerd. Crawlers van zoekmachines kunnen de website en content beter indexeren door afzonderlijke pagina titels en beschrijvingen. Bovendien zijn er geen moeilijke javascript-afbeeldingen-linkjes meer maar simpele standaard html urls met een relatie attribuut die alleen wanneer javascript geactiveerd is in colorbox weer gegeven worden.

Ik kan nog wel vele alinea's vullen over de nieuwe website, maar er is meer. Een de introductie periode (tegenwoordig Kick-in genaamd) is alweer achter de rug. En zoals gewoonlijk was het weer aan mij om een logo te ontwerpen. Dit maal voor op een blauwe polo, als oranje opdruk. (Foto's van de logo's van de afgelopen jaren op kleding volgen nog, moet ik nog steeds een keer maken)Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Naam:
E-mail:
Bericht:
URL:


Bevestig een mens te zijn, kies de peer

aardbei
peer
appel
citroen
kersen


* Alle velden zijn verplicht
forum