Ice Crystals

Datum

De afgelopen weken zijn Yorn en ik druk bezig geweest om de nieuwe website van Winmodify.com klaar voor de beta test te krijgen. Het doel was in eerste instantie om de website tegelijk met Windows 7 te lanceren. Helaas is dit niet gelukt, nu bijna een week verder is de website in een vergevorderd stadium. De website is gebaseerd op het Nexxos.org framework en het ontwerp afkomstig van de Winmodify admin. Yorn doet voornamelijk het programmeer werk en ik zet het ontwerp om naar xhtml en css.

Naast het Winmodify project heb ik een nieuwe wallpaper gemaakt in de zelfde stijl als deze website. Na wat rond neuzen op google kwam ik er achter dat mijn Urban Terror wallpaper door veel websites gebruikt wordt, blijkbaar valt hij in de smaak.Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Naam:
E-mail:
Bericht:
URL:


Bevestig een mens te zijn, kies de peer

peer
kersen
aardbei
citroen
appel


* Alle velden zijn verplicht
forum