Ice Crystals

Datum

Aller eerst wil ik iedereen een gelukkig en voorspoedig 2010 wensen. De afgelopen maand heb ik weer het een en ander kunnen doen, kleine updates aan mijn website en grote voortgang bij andere projecten.

Het is de bedoeling dat tijdens de jaarwisseling de nieuwe website van Winmodify in gebruik genomen kan worden. Een soort van open beta, omdat nog niet alle functionaliteiten geïmplementeerd zijn. Zoals ook te zien is op de afbeeldingen hieronder, moet er nog het een en ander opgevuld worden. De rechterkant van de website gaat aangevuld worden met onder andere een 'skin of the day' en een aantal banners naar andere websites. 

Daarnaast zal het assortiment met kleurenschema's worden uitgebreid, nu zijn alleen het standaard blauwe thema en een oranje versie bruikbaar. Website onderdelen zoals statistieken, het forum en alle categorieën moeten nog gemaakt en/of aangevuld worden. De beta is te bezichtigen op beta.winmodify.com.

Tennis vereniging Ludica op de Universiteit Twente had een nieuw logo nodig voor de komende skireis, die zojuist vertrokken is. Zelf heb ik niets met die vereniging, maar een vriendin van me wel. Zij was gevraagd om een logo te regelen, zelf is ze naar eigen zeggen absoluut niet vaardig met Photoshop of Illustrator. Ik heb geen idee wat het uiteindelijke resultaat gaat worden, iets met zacht gele truien en waarschijnlijk een zwart logo. Reacties (0)

Geen reacties

Reageer

Naam:
E-mail:
Bericht:
URL:


Bevestig een mens te zijn, kies de kersen

citroen
aardbei
appel
peer
kersen


* Alle velden zijn verplicht
forum