Ice Crystals

Lovely Rainbow: 13 december 2019 is de website van Lovely Rainbow online gezet. Lovey Rainbow is een klein bedrijfje dat speenkoorden, bijtringen, wagenspanners en dergelijke maakt van zowel solicone kralen en ringen als van hout. De website is gemaakt in Angular 8 met een JSON API als kop (...)

Lovely Rainbow: Naast een nieuwe website ww.lovelyrainbow.nl is er ook een logo ontworpen. In dit logo komen alle vormen van de verschillende silicone hangers en kralen terug. Denk hierbij aan een walvis, auto, hexagon, kubus en circel. Daarnaast zijn de kleuren van de regenboog verwerkt in (...)

Djuri: Djuri kwam met de vraag of ik een visitekaartje voor hem kon maken. Een zakelijke cartoonachtige representatie van Djuri met de tekst "Hoi ik ben Djuri" op de voorkant en de contactgegevens en een QR-code op de achterkant. (...)

Cover: I/O Vivat 29.2: Evenals 29.1 neemt de cover van de tweede editie van dit jaar ook de voor- en achterzijde in beslag. (...)

Future of the Internet: Deze wallpaper is ook gebaseerd op een cover van de I/O Vivat, ditmaal editie 27.3. Hierin kwam de toekomst van het internet ter sprake. (...)

Website: Lovely Rainbow Logo: Lovely Rainbow Visitekaartje: Djuri (Achterkant) Cover: I/O Vivat 29.2 (Front) Wallpaper: I/O Vivat 2 - The Future of the Internet (1920x1080)


forum